Pāriet uz saturu

Adaptētais Triatlons 2012 Jelgavā, piektdien, 20.jūlijā 19:00

10 jūlija, 2012

Šogad Jelgavā jau 2.gadu notiks Latvijas Kausa Triatlonā posms, kura laikā tiks noskaidrots arī Latvijas Republikas 2012.gada čempions Olimpiskajā distancē, līdz ar to tas pulcēs labākos Latvijas un Baltijas triatlonistus. Šis būs nopietns pasākums nopientiem sportistiem, bet tā kā ir ļoti daudz vienkārši sportiski cilvēki, kas vēlas aktīvi atpūsties, tad jau kopš 2004.gada Piedzīvojumu Darbnīca Jelgavā organizē mazo triatlonu, jeb Adaptēto triatlonu.

Tā kā šis ir jau tradicionāls pasākums, tad distances garums arī netiek mainīts un ir piemērots ikvienam – gan tiem, kas vēlas pārbaudīt sevi un vienkārši izmēģināt savus spēkus šajā kombinētajā sporta veidā, gan arī tiem, kas vēlas nopietnāk sacensties un cīnīties par uzvaru.

Distance sāksies ar 100m peldējumu Svētes upē (skatīt karti zemāk). Gan puišiem gan meitenēm būs vienāda distance un jānopeld būs 3 aplīši. Sacensību sākums paredzēts Svētes upē pie Krastmalas ielas 11.

Turpināsies ar 11.5 km pedāļu mīšanu. Kartē varam redzēt arī velo aplīti un tas ies pulksteņrādītāja virzienā. Tātad vispirms kādi 4 km pa asfaltu cauri Svētes ciemam, tad kādi 5km pa grants ceļu līdz Baložu kapiem, un noslēgumā pa Tērvetes ielu atgriežamies starta vietā, kur noparkojam velo un sākam skriet!

Skējiens būs viegls krosiņš 2.4 km garumā. Diemžēl sakarā ar Svētes Garā tilta nojaukšanu šogad skriešanas distance būs nedaudz mainīta un viena lielā apļa vietā būs jāveic 2 mazāki aplīši(arī skatīt kartē), bet kopējais garums paliks nemainīgs.

Šogad sacensības notiks nākam piektdien, 20.jūlijā vakarā un starts ir 19:00. Reģistrācija jau no 18:30 netālu no Svētes upes Krastmalas ielā 11.

Pateicoties Jelgavas Domes un Sporta Servisa centra atbalstam, dalība šajās sacensībās ir bez maksas, ja vien pieteiksies Piedzīvojumu darbnīcas interneta lapā http://www.adventurelab.lv līdz 19.jūlijam, bet ja pieteiksies tikai sacensību dienā, tad dalības maksa būs 1.50 LVL.

Ja rodas kādi jautājumi, rakstiet info@adventurelab.lv vai zvani sacensību rīkotājam Andim Zeidmanim 2972 7745.

Ja vēlies pieteikties, aizpildi PIETEIKUMA ANKETU.

Pievienoju arī plānoto Triatlona maršutu:

Kā arī iedvesmai iekopēju linkus uz iepriekšējo gadu razultātiem un bildem:
Jelgavas Triatlons rezultāti 2011
Adaptētā triatlona rezultāti 2010

Adaptētais Triatlons 2011

Uz satikšanos!

Tava Piedzīvojumu darbnīcas komanda.

No comments yet

Komentēt